MC #7, ännu en GoldWing

Jag blev, av en MC-handlare i Motala, erbjuden att köpa en ny Honda GL1100 -83 Interstate. Men några sådan fanns inte att uppbringa. Så istället blev jag utlovad en Honda GL100 -83 med lös orginalkåpa, packfickor, toppbox samt pakethållare. Allt lackat i samma blå färg. (Den verkar vara i trafik fortfarande men nu röd)

Det tog ett tag innan övriga delar levererades. De upplevde mig nog som den mest tjatiga kunden någonsin så som jag stötte på om leveransen hela tiden. Inte helt belåten blev jag heller då det var en modernare variant av pakethållare och väskor. Men det fick fungera.

Inte är man rädd för grusvägar heller 🙂

Kåpan med pakethållare och väskor fick jag montera själv. I brist på garageplats så fick jag hålla till på den lilla uteplatsen. Lite nervös var jag då arbetet tycktes väl stort.

Cykeln isärplockad för montering av kåpa och väskor
Monteringssatsen var extremt lätt att hitta i

Jag behöll denna MC fram tills 1987 då jag sålde den och blev utan MC ända fram till 1997. Hela 10 år lyckades jag hålla ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *